Foto: Publicitātes foto

Februārī 33 daiļā dzimuma pārstāves uzsāka dalību Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas organizētajā projektā Miss Bikini Fitness 2015, kura ietvaros viņas desmit nedēļas piedalīsies dažādās fiziskās aktivitātēs.

Kā vēsta projekta vadītāja Kristīne Vederņikova, jau četras nedēļas dalībnieces trenējas MyFitness sporta klubos, cītīgi ievērojot treniņu plānu un uztura režīmu, apvienojot spēka treniņus ar kardio nodarbībām, neaizmirstot par atpūtu un pēctreniņu atjaunošanās procesu.

Šajā laikā viņas paguvušas izmēģināt šobrīd tik populāro CrossFit treniņu, bet aizvadītās nedēļas nogalē noticis īpaši gaidīts pasākums - pludmales volejbola treniņš Olimpiskā sporta centra pludmales volejbola laukumā O-Sands kopā ar Latvijas pludmales volejbola izlases treneri Aigaru Birzuli un voljebolistu Mārtiņu Pļaviņu.

Projekta fināls, kurā varēs pilnībā novērtēt, kā tad dalībniecēm veicies divarpus mēnešu ilgajos treniņos un kā tas ietekmējis viņu fizisko formu, notiks 3. maijā koncertzālē Studio 69.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!