Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 10. jūnijā, Parīzē notikušo Francijas atklātā čempionāta finālu, kurā spēkiem mērojās Latvijas sportiste Jeļena Ostapenko un rumāniete Simona Halepa, apmeklēja arī modes pasaules zvaigzne Bella Hadida (attēlā centrā).

Kā novērojuši manīgie paparaci, jaunākā no populārajām Hadidu māsiņām " "Roland Garros" kortus apmeklēja kopā ar draudzenēm, un, kā jau piedienas mūsdienu šovbiznesa zvaigznēm, arī šoreiz Bella nav laidusi garām iespēju gozēties gana pieticīgā apģērbā un kamerām atklāt vairāk, nekā, iespējams, vajadzētu.

20 gadus vecā Bella panākumu un atpazīstamības ziņā nedaudz atpaliek no savas divus gadus vecākās māsas Džidži, tomēr par popularitāti viņa sūkstīties nevar, un pērn dažādos modes pasaulē prestižos balsojumus Bella tika atzīta par "Gada modeli".

Starp Ostapenko un Halepas spēles skatītājiem bija arī zviedru izcelsmes kinozvaigzne Aleksandrs Skarsgārds.

Foto: AP/Scanpix
Jau vēstīts, ka "French Open" finālā Latvijas tenisiste ar 4-6, 6-4, 6-3 pieveica rumānieti Simonu Halepu, un uzvara šajā turnīrā ir visu lielākais sasniegums Latvijas tenisa vēsturē, kā arī viena no lielākajām sensācijām pasaules tenisā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!