Foto: Privātais arhīvs
Rūdītākie un pieredzējušākie selfiju veidotāji savu ikdienu nespēj iztēloties bez pienācīga pašiņmieta, kas attēlu uzņemšanu paceļ neredzētos augstumos. Tiesa, šī uzparikte maksā naudu, tādēļ daži attapīgākie un, iespējams, nabadzīgākie cenšas izlīdzēties, kā nu kurš prot.

Pašiņmiets tika izgudrots pirms pāris gadiem Japānā, un pēdējā laikā tie izplatījušies pasaulē gluži kā sērga - gandrīz neviens saviesīgs pasākums nav iedomājams bez kāda indivīda, kurš vicina savu mietu, cenšoties iegūt unikālu bildīti, ko atrādīt saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Atjautīgākie un izmanīgākie ļaudis ir aptvēruši, ka pašiņmieti ar ļoti lielu potenciālu mētājas mums visapkārt, un nav jātērē barga nauda, lai iegūtu kāroto brīnumu. Cilvēki visā pasaulē arvien biežāk izgatavo viedtālruņiem paredzētos kātus no dažādām saimniecībā un dabā atrodamām lietām.

Tā, piemēram, pats populārākais pašiņmieta līdzinieks ir visparastākais slotaskāts vai koka zars, taču dažu selfiju kārotāju prāti ļāvuši vaļu fantāzijai, radot īstus šedevrus no drēbju pakaramajiem, liekšķerēm, birstēm un pat bagetēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!