Foto: Privātais arhīvs
Lai uzsvērtu savu priviliģēto statusu, Latvijā atpazīstamu sfēru pārstāvji sociālajos tīklos faniem labprāt atrāda smalkas lietas, kas viņiem pieder vai pie kā viņi uz brīdi ir tikuši. Lieliska lieta, ar ko nopozēt, ir auto. Vai tas būtu paša, īrēts vai drauga braucamais, šaubu nav – mūsu zvaigznes uz dažādu spēkratu fona izskatās vēl spožākas.

Daudzas seksīgas Latvijas šovbiznesa sievietes jau ir atkodušas zelta formulu - sieviete uz glauna auto fona izskatās vēl iekārojamāka. Simpātiskā dziedātāja Samanta Tīna labi apzinās, ka automašīnas viņai piestāv, tāpēc labprāt izmanto iespēju pavizināties visdažādākā veida auto - vai tas būtu elektromobilis vai glauns limuzīns. Un, protams, nopozē pie šī auto vai arī tā smalkajā ādas salonā.

Iespēju nopozēt savā smalkajā Audi garām nelaiž arī dizainere Kristīne Deimon. Ja jāizrāda kādi gardumi, tad uz Audi zīmītes fona. Protams, vēl kārdinošāk par saldumiem kopā ar auto izskatās pati Deimon.

Degpunktā vadītājai Ievai Brantei vislabāk piestāv kabriolets, bet Laurim Reinikam piestāv viss - viņš katrā valstī izvēlas savu auto.

Spēkrati tuvi arī Coyote Fly "kurinātājai" seksīgajai Lee. Smukā tetovētā meitene ar savu klātbūtni izdaiļos jebkuru braucamo. Bet tādai konfektītei der tikai pats labākais - Lee izvēlas dārgus automobiļus ar nolaižamo jumtu.

Mīlestībā pret automašīnām atzinusies arī dziedātāja Kristīne Miljone, kura iecienījusi BMW zīmolu. Pavizināties ar kabrioletu neatsakās arī Olga Rajecka, bet Superbingo vadītājs Armands Simsons kā jau kuplas ģimenes tēvs izvēlas kārtīgu ģimenes auto.

Dons tā vietā, lai šikotu ar auto, izvēlējies moci ar blakusvāģi, un arī seksa eksperts Miks Ozoliņš ir īsts moču fans. Ar mocīti nostilojis arī seksa eksperts Edgars Toretto. Viņš gan atklājis, ka daudzi no spēkartiem, ar ko viņš pozē, pieder turīgajiem draugiem.

Stilīgais Gacho arī auto izvēlē ietur stilu. Mūziķis nupat palepojies ar leģendāro Peugeot 205 GTI. Savus auto sociālajos tīklos atrādījuši arī dziedātājs Sandis Kiops, A- Europa līderis Artūrs Duboks un dziedātāja Liene Greifāne, kura pēc nedienām ar taksistu tagad īpaši bieži izrādās pie BMW stūres un pat bērna krēsliņu izvēlas ar BMW simboliku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!