Foto: Instagram.com/ganyausman/
Kad precas bagātie un ietekmīgie, nauda netiek skaitīta. Kāzu tēriņi dažos gadījumus pārsniedz vairākus miljonus eiro, un nesen īpaši greznā ceremonijā par precētu sievu kļuvusi Uzbekistānas sabiedrības dāma un biznesa lēdija Gaņa Usmanova.

Gaņa salaulājusies ar savu ilggadējo draugu, uzbeku tenisa spēlētāju Važu Uzakovu. Savukārt, kā vēsta ārzemju mediji, lielu daļu grezno kāzu izmaksu sedzis līgavas onkulis – uzbeku izcelsmes Krievijas oligarhs Ališers Usmanovs.

Usmanovs savu biznesu izvērsis metalurģijas un kalnrūpniecības jomā, tāpat arī viņš investējis naudu jaunajās tehnoloģijās, kā arī viņam pieder daļas dažādos telekomunikāciju un mediju uzņēmumos. Viņš ir arī Anglijas premjerlīgas kluba "Arsenal" līdzīpašnieks un agrāk tika dēvēts par bagātāko cilvēu Krievijā.

Izdevuma "Forbes" aplēses liecina, ka Usmanova bagātība mērāma 15,4 miljardos ASV dolāru. Tas viņu šobrīd ierindo piektajā vietā starp bagātākajiem cilvēkiem Krievijā.

Tā kā Usmanovu ģimenes maciņš ir gana biezs, lai nebūtu jāskaita katra iztērētā kapeika, arī Gaņas kāzām naudiņa netika žēlota. Līgavas onkulis bija parūpējis par to, lai viņas diena būtu īpaša un neaizmirstama.

Gaņa un Važs precējās Taškentā. Kāzu ceremonija bija ieturēta "Volta Disneja" studijas labāko princešu multfilmu tradīcijās. Svinību vieta bija bagātīgi izrotāta ar ziediem, savukārt goda vietā bija novietota miniatūra pils, bet sīkāku ieskatu greznajās kāzās iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību.

A post shared by Georges De Keerle (@gdekeerle) on Dec 2, 2017 at 11:11am PST

A post shared by Rami Kadi (@ramikadi) on Dec 1, 2017 at 7:31am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!