Foto: Instagram.com/ksenia_tsaritsina/?hl=en
Starmešu gaismās pamanījusies nonākt biznesmeņa, par krievu oligarhu dēvētā Alekseja Šapovalova izredzētā, modele Ksenija Caricina (attēlā) – medijus sajūsminājis iespaidīgs gredzens, ko viņai attiecību gadadienā uzdāvinājis mīļotais.

Krievijas medijos Šapovalova vārds tiek saistīts ar dažādām naudas izkrāpšanas shēmām, negodīgiem darījumiem un izvairīšanos no nodokļu maksāšanas.

Tiesa, aptraipītā reputācija nebūt nenozīmē, ka biznesmenis cenšas nepievērst sev lieku uzmanību un dzīvo pieklusināti – viņa mīļotā sociālajos tīklos cītīgi dokumentē abu grezno dzīvi.

Kā liecina jaunākās ziņas, pāris šobrīd dzīvo Dubaijā. Nesen abi nosvinējuši piekto kopā būšanas gadadienu, un biznesmenis savai mīļotajai pasniedzis grandiozu dāvanu – gredzenu ar iespaidīgu briljantu.

27 gadus vecā Ksenija naski steigusi skaisto rotu atrādīt sava "Instagram" foto bloga vairāk nekā 240 tūkstošiem sekotāju, neaizmirstot piebilst – gredzenā iestrādāts 70 karātu dārgakmens. Britu tabloīdi steidz ziņot, ka gredzentiņa vērtība esot aptuveni deviņi miljoni eiro.

"Mans vīrs nekad nav skopojies ar dāvanām. Viņš juta, ka 30 karāti priekš manis ir par maz," "Cosmopolitan" Krievijas izdevums citējis Kseniju.

70k

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on Apr 10, 2017 at 9:49am PDT

🕶

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on May 20, 2017 at 1:33am PDT

Blacky🖤

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on May 5, 2017 at 2:51pm PDT

👳🏾

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on Apr 30, 2017 at 8:55am PDT

Мое место однозначно острова🏝 Я дикарь😊

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on Apr 8, 2017 at 11:31pm PDT

💍

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on Apr 5, 2017 at 6:54am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!