Foto: Privātais arhīvs

Pagājušās nedēļas izskaņā Domenikss prezentēja Mercedes-Benz gada gaidītāko automašīnu – jauno E-Klasi. Jauno auto pirmie novērtēt steidza pašmāju sabiedrības krējuma pārstāvji – ļaudis, kas pazīst labus spēkratus.

Par godu jaunā automobiļa prezentācijai bija sarīkots īpašs pasākums vietējām VIP personām. To apmeklēja daudzi pašmāju uzņēmēji, politiķi un citi turīgi ļaudis.

Viņu vidū bija tādi cilvēki kā ekspremjers Valdis Birkavs, eksprezidents Valdis Zatlers, biznesa lēdija Svetlana Leva, uzņēmējs Ainārs Šlesers, politiķis Mārtiņš Bondars ar sievu un citi daudz sasnieguši ļaudis.

Svinībās valdīja greznība, bija piedomāts pie tā, lai automobiļa prezentācija būtu reizē arī baudāms šovs. Spēkrata pirmizrādi ievadīja laikmetīgās dejas, gaismu un ūdens skulptūru šovs, kura noslēgumā burtiski cauri ūdens sienai jaunā E-Klase izbrauca uz skatuves.

Prominentie viesi izrādīja ļoti lielu interesi par jauno modeli. Ļaudis steidza automašīnu aplūkot tuvāk, iesēsties tajā un iztaujāt par automašīnas tehniskajām spējām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!