Foto: Privātais arhīvs

Latvijas skaistākais fitnesa pāris Juta (attēlā) un Gints Valdmaņi jau labu laiku atrodas Amerikā. Par savām gaitām viņi turpina informēt fanus, publicējot iedvesmojošus attēlus no ceļojuma savos Instagram profilos.

Pāris jau paviesojies Kalifornijā, Lasvegasā un Sanfrancisko. Visās šajās vietās Latvijas fitnesa skaistuļi atraduši īpaši iespaidīgas ainas, uz kuru fona nobildēties. Abi skaistuļi neraujas uz tūristu pārpildītām pludmalēm, bet priecē ar bildēm, kurās redzams mežonīgās dabas skaistums.

Sporta mīļotāji arī citiem ceļotājiem rāda lielisku piemēru, kā atpūtu ārzemēs savienot ar sportiskām aktivitātēm. Arī atpūtas laikā perfekto augumu īpašnieki nepalaižas slinkumā, bet turpina vingrot. Valdmaņi pat ieturējušies īpašā proteīnu kafejnīcā, par kādām Latvijā dzīvojošie muskuļu draugi pagaidām var tikai sapņot.

Lai gan abi censoņi Amerikā ir jau labu laiku, uz visiem laikiem pārvākties prom no Latvijas viņi neplāno. Kā Juta atklāj saviem faniem - viņa drīz atgriezīsies.

"Nekad nenožēlošu nevienu centu, kas izdots par ceļojumiem, jo atmiņas ir vienīgā lieta, ko neviens man nevar atņemt. Krājiet atmiņas, ne lietas, jo tās ir mūžīgas," savus sekotājus ceļojumiem iedvesmo Juta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!