Foto: Privātais arhīvs

Gada sākums, kad Latvijā laika apstākļi nelutina, ir labs laiks, lai dotos kādā ārzemju ceļojumā. Atvilkt elpu ārpus dzimtās zemes patīk arī pašmāju populārajiem cilvēkiem, un kadrus no ceļojumiem viņi labprāt atrāda faniem. DELFI Izklaide piedāvā ielūkoties piecu šī pavasara aktīvāko slaveno ceļotāju foto albumos.

Renārs Zeltiņš jauno brūti ved uz Tokiju

Foto: Privātais arhīvs

Šovmenis Renārs Zeltiņš nesen uzsācis jaunas attiecības, un nevar būt labāks veids, kā pārbaudīt saderību ar otro pusīti, dodoties kopīgā ceļojumā. To izmēģinājis arī Zeltiņš.

"Kādreiz mans sapnis bija ar savām maņām pieredzēt Ņujorku, Parīzi un Tokiju. Pirmā un otrā jau veiksmīgi noglabāta atmiņas sistēmblokā, bet trešā likās nereāla.

Taču visi zina, ja kaut ko ļoti vēlas, tas agri vai vēlu piepildās. Un te nu es dodos iepretim savas dzīves vērienīgākajam ceļojumam," pirms došanās sveikt pavasari Japānā faniem ziņoja Zeltiņš.

Šovmenis visu ceļojuma laiku aktīvi atrādījis piedzīvoto arī faniem, pats nosmejoties, ka ārzemju ceļojums ir laiks, kad noder paša izsmietais selfijstiks.

Linda Leen apskata pasauli viena un ar visu sirdi

Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Linda Leen regulāri dodas uz ārzemēm, lai smeltos emocijas un enerģiju, ko pēc tam izdziedāt uz skatuves.

Viņa pavasari atklājusi ar ceļojumu pa Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Tā vietā, lai dižotos ar selfijiem uz eksotisku ainavu fona, Linda publicējusi ainaviskus kadrus un dalījusies apcerīgās pārdomās par gūtajiem iespaidiem. Tāpat viņa centusies apmeklēt arī vietējos kultūras pasākumus.

Māksliniece, publicējot attēlus ar ceļojumu ainavām, mēdz uzsvērt faniem, ka par visu vairāk tajos meklē mieru. Linda lielākoties ceļo viena, laužot seno stereotipu par to, ka braukšanai uz ārzemēm vajadzīgi kompanjoni.

Anna Rozīte iedvesmo ceļot kopā ar bērniem

Foto: Privātais arhīvs

Jauno māmiņu aktīviste un TV seja Anna Rozīte aprīļa sākumā devās daudzu izsapņotā ceļojumā uz Indiju.

Indijas apskates laikā Rozīte lutinājusi fanus ar krāsām un emocijām piesātinātām bildēm. Viņa jūsmojusi par vietējo ļaužu sirsnību un krāsainajiem tērpiem, kas iedvesmojuši arī viņu jaunam ģērbšanās stiliņam.

Rozīte ir lielisks piemērs visām Latvijas jaunajām mammām, jo savos atpūtas braucienos viņa ņem līdzi arī meitiņu. Pirms braukšanas uz Indiju viņa kopā ar meitiņu paviesojusies Barselonā, atklājot, ka šī pilsēta ir lielisks galamērķis ģimenēm ar bērniem.

Markus Riva – ik dienu citā valstī

Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais dziedātājs Markus Riva visu laiku ir kustībā. Viņa faniem ir grūti izsekot, kur atrodas viņu elks, jo mākslinieks mēdz veikt pārlidojumus no vienas valsts uz otru vairākas reizes nedēļā.

Ceļošana ir Markus darba sastāvdaļa – viņš strādā kā Latvijā, tā Krievijā un Ukrainā. Mūziķis pamanās darbu lieliski savienot ar atpūtu un, pārlidojot no vienas valsts uz otru, atrast laiku mazām ekskursijām.

Šopavasar Markus apmeklējis un bildēs faniem atrādījis Ukrainas āres, Maskavu, Amsterdamu un eksotiskas ainavas. Jaukākais, ka mūziķis allaž atrod laiku, lai iegrieztos arī Latvijā un nekad neaizmirst palepoties faniem ar prieku par atgriešanos dzimtenē.

Sandis Kiops darbu apvieno ar atpūtu ārzemēs

Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pēdējā laika iedvesmojošākajiem ceļotājiem dēvējams skandalozais mūziķis Sandis Kiops. Atradis savu mūža mīlestību, Kiops iemainījis vētrainas ballītes pret pasaules apceļošanu.

Kiopa piemērs noderēs tiem, kas attaisnojas ar laika vai naudas trūkumu un ar skaudību skatās, kā pa pasauli braukā citi. Gan mūziķis gan viņa mīļotā katrs savā sfērā ir ļoti aizņemti, taču abi regulāri atrod laiku, lai atvilktu elpu ārzemēs.

Mūziķis ar faniem padalījies pieredzē, kā ceļot izdevīgāk, un savu pēdējo atpūtas braucienu viņš lieliski apvienojis ar darbu – mākslinieks šobrīd atrodas Maskavā, kur piedalās Josifa Kobzona talantu konkursā.

Šopavasar mākslinieks pabijis arī Dublinā un Spānijā, bet nesmādē arī dzimtās zemes tuvāku iepazīšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!