Foto: AP/Scanpix

Kopš Donalda Trampa kļūšanas par ASV prezidentu mediju uzmanības centrā nonākusi arī viņa sieva Melānija Trampa (attēlā), kura nepilnu divu mēnešu laikā apliecinājusi, ka tiek galā ar publiskajiem pirmās lēdijas pienākumiem.

Lai gan īsi pēc Trampa inaugurācijas Melānija bija nozudusi, liekot cilvēkiem satraukties par to, vai tiešām prezidenta sieva nepildīs savus pirmās lēdijas pienākumus, drīz vien viņa sāka piedalīties dažādās pieņemšanās un apmeklēt pasākumus, ko prasa jaunais statuss.

8. martā, atzīmējot Sieviešu dienu, viņa uzņēmusi viesos pulciņu dāmu, kas bija pirmās Melānijas oficiālās brokastis Baltajā namā.

"Kā imigrante, kura uzaugusi padomju sabiedrībā, es pārlieku labi zinu brīvības un vienlīdzīgu iespēju vērtību un nozīmi," savā uzrunā atzina Trampa.

Šajā pasākumā viņa kārtējo reizi pierādījusi, ka uztraukumam par bijušās kailfoto modeles stila izjūtu nav bijis iemesls – Sieviešu dienas pasākumam Melānija bija izvēlējusies vienkārša piegriezuma melnu Ralfa Lorēna modes nama tērpu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!