Foto: instagram.com/pixeefox/

Zviedru izcelsmes modele un "dzīvā lelle" Piksija Foksa (attēlā) veikusi kārtējo skaistuma procedūru – šoreiz pārvērtības piedzīvojis viņas dupsītis.

Piksijai veiktas vairāk nekā simts dažādas plastiskās operācijas un skaistuma procedūras. Kā viena no iespaidīgākajām minama sešu ribu izņemšana, lai daiļaviņas viduklis kļūtu satriecoši slaids.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Piksija ar sociālo tīklu starpniecību informējusi fanus, ka vienā no pēdējām vizītēm skaistuma klīnikā dakteri apstrādājuši viņas sēžamvietu.

Kā skaidrojusi modele, speciālisti veikuši vairākas striju samazināšanas procedūras – smalkās rētiņas apstrādātas ar lāzeru. Tāpat viņai dibena apaļumos veiktas injekcijas.

Jāatzīmē, ka pēdējā laikā Piksijas dibenam nācies daudz ciest. Tā, piemēram, aizvadītā gada rudenī viņas dupša vaidziņos un gurnos tika injicēti tauki, kas atsūkti no citām viņas ķermeņa zonām.

Savukārt janvārī Piksija devās uz Stambulu operēt ģenitālijas, un pēc operācijas modele medijiem klāstīja, ka viņai tagad esot "visskaistākā ķirurģiski pārveidotā vagīna pasaulē".

Stretch mark treatment with gold micro needling and PRP injections by the beautiful @doctorb.angels. Video will be out on YouTube soon.

A post shared by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) on Mar 10, 2017 at 10:33pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!