Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļā Rīgā jau 22. reizi norisinājās modes nedēļa, un, kā jau ierasts, to plašā pulkā apmeklēja pašmāju stilīgākie cilvēki – dziedātāji, modes blogeri, sabiedrības dāmas, citas sabiedrībā zināmas personas un vienkārši modes interesenti.

Rīgas modes nedēļa tradicionāli ir pasākums, kurā iespējams ne tikai iepazīties ar pašmāju un ārvalstu dizaineru svaigākajiem darinājumiem, bet arī atrādīt savu individuālo stila un modes izjūtu.

Protams, gaume ir tā lieta, par kuru nav ieteicams strīdēties. Kas vienam šķiet pikanti un izaicinoši, citam jau balansē uz vulgaritātes robežas, un domas par to, cik daudz plikumu vai apakšveļas piedienas rādīt svešiniekiem, dalās.

Tāpat atšķiras viedokļi par to, kādi apģērbi ir valkājami kopā, kuras kurpes ir piemērotas vakara iziešanai un vai cepure, kas aizsedz skatu aiz muguras sēdošajiem, ir stila "rozīnīte" vai vienkārši nepieklājība.

DELFI Izklaide piedāvā izlasi ar spilgtākajiem un modes nedēļas kuluāros un sociālajos tīklos kaismīgāk apspriestajiem un pretrunīgāk vērtētajiem Riga Fashion Week viesu foto, bet lēmums par to, kurš no tērpiem uzskatāms par oriģinālu un gaumīgu, bet kurš - par stila neveiksmi, lai paliek katra paša gaumes izjūtas ziņā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!