Svētdien, 27. augustā, Losandželosā norisinājās ikgadējā MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kas iemīļotām popmūzikas un šovbiznesa zvaigznēm bija kārtējā iespēja nodemonstrēt savu gaumes izjūtu.

Pilnībā apģērbtas popzvaigznes uz sarkanā paklāja gadās redzēt reti, un arī šoreiz daudzu pasākuma viešņu stils balansēja uz šaurās robežās starp koķetu pikantēriju un vulgāru izrādīšanos. Pēc ceremonijas mēles aktīvi tiek kulstītas par dziedātājas Nikijas Mināžas izraudzīto kostīmu.

Izdaudzināto sievišķīgo formu īpašniece uz pasākumu bija ieradusies rozā lateksa tērpā, kas izcēla viņas auguma labākās īpašības, ļaujot novērtēt ne tikai mākslinieces krūšu aprises, bet arī brangā dupša formu.

Ar iespaidīgu dekoltē apžilbināt pamanījusies arī modele Heidija Klūma. Savukārt popmūzikas prinča Maikla Džeksona meitiņa Parisa Džeksone caurspīdīgā tērpā izrādījusi apakšbikses.

Stila misēkļu, pārpratumu un katastrofu uz sarkanā paklāja nav trūcis, tomēr dažas arī saņēmušas ārzemju stila kritiķu uzslavas. Valšķīgā modele Ambera Rouza pārsteigusi ar dīvas cienīgu tēlu – viņa bija ģērbusies elegantā melnā vakarkleitā, bet blondo zēngalviņu viņa bija paslēpusi zem tumši brūnu cirtu parūkas.

Visnotaļ atzinīgi vērtēta arī mūziķes Keitijas Perijas baltā vakarkleita ar interesanti veidotu dekoltē izgriezumu un šlepi, kas nosedza viņas plecu.

Ceremonijā triumfēja reperis Kendriks Lamars, kura videoklips dziesmai "Humble" saņēma balvas sešās kategorijās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!