Svētdien Ņujorkā norisinājās ikgadējā MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kurā pasaulē iemīļotākās popmūzikas un šovbiznesa zvaigznes izrādīja savu gaumes izjūtu.

Arī šoreiz dažu daiļavu stila izjūta balansēja uz šaurās robežas starp piedienīgo un vulgāro. Lai gan tērpu ziņā neviena nepārspēja pērnā gada ceremonijas sensāciju Mailiju Sairusu, kura priecēja ar īpaši piedauzīgiem kostīmiem, iespaidīgu dekoltē uz sarkanā paklāja netrūka.

Starmešu gaismās nokļuvusi dziedātāja Bejonsa – viņa žilbinājusi gaiši zilā caurspīdīga auduma kleitā ar krāšņām spalvām izdekorētu dekoltē zonu. Kāpjot uz skatuves saņemt apalvojumus, mūziķe nomainījusi vēl vairākus kostīmus.

Tāpat fotogrāfu un ceremonijas viesu sajūsmu izpelnījusies TV šovu personība un sabiedrības dāma Kima Kardašjana. Daiļaviņa gozējusies pieguļošā minikleitā, kas izcēlusi visas viņas kārdinošā auguma labākās īpašības.

Ar iespaidīgiem tērpiem, kas atsedz krūtis vai citas ķermeņa daļas, sanākušos priecēja arī dziedātāja Nikija Mināža, modele Ambera Rouza, meiteņu grupas "Fifth Harmony" dalībnieces un citas daiļavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!