Foto: DELFI

Sestdien, 21. janvārī, Ventspilī notiekošajā "Muzikālajā bankā" par gada vērtīgākās dziesmu titulu sacentās piecpadsmit vietējie izpildītāji. Dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) bija izvēlējusies greznu tērpu, kurš izpelnījās apkārtējo uzmanību.

Samanta jau iepriekš uzsvērusi, ka viņas mīļākais apģērbu zīmols Latvijā ir "Amoralle", kura dizaineru darinātos tērpus dziedātāja labprāt velk uz koncertiem un citiem nozīmīgiem pasākumiem, un arī "Muzikālā banka" nebija izņēmums.

"Esmu uzticīga dizainerei Inesei Ozolai – mēs esam viena otru atradušas. Viņas radītā zīmola tērpi man šķiet ļoti skaisti un uzrunājoši," "Delfi Izklaidei" atklāj Samanta.

Lai gan zemi skarošā tērpa apakšdaļa veidota no kuplām volānu rindām, grūtības pārvietoties dziedātājai tas nesagādā.

"Tā tikai izskatās, ka tērps ir smags. Patiesībā tas ir ļoti viegls, jo darināts no zīda. Manuprāt, visiem šī zīmola tērpiem ir raksturīga viena īpašība – tie ir ļoti ērti un funkcionāli," pārliecinājusies dziedātāja.

Kleitas dizaineri Samantai piemeklējuši arī ļoti ekstravagantu galvas rotu, kuru darināja māksliniece Evita Vilde. Kāda rota izskatīsies, Samanta neesot zinājusi līdz pat tās saņemšanas brīdim.

"Tādu viņi man "samenedžēja" – es viņu saņēmu jau gatavu. Domāju, ka izskatās brīnišķīgi un darbs ir teicams," apmierināta ir Samanta.

Rotu māksliniece Evita Vilde "Delfi Izklaidei" pastāstīja, ka greznais aksesuārs veidots no balinātām strausu spalvām, dekoratīvām vistas spalvām, mežģīnēm un pērļu virtenēm, kā arī izmantoti "Swarovski" kristāli un dekoratīvs elements no stikla kristāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!