Foto: Vida Press

Strauji tuvojas viens no šī pavasara gaidītākajiem notikumiem Lielbritānijā – 19. maijā precēsies princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla. Britu mediji steidz ziņot, ka pāris jau esot izlēmis, kur dosies medusmēnesī. Tiek vēstīts, ka jaunlaulātie izbaudīs romantiku Āfrikā.

Pēdējos mēnešos izskanējuši visdažādākie minējumi, bet izdevums "Mail Online", atsaucoties uz pārim pietuvinātiem avotiem, kas vēlējušies saglabāt anonimitāti, ziņo, ka princis un viņa mīļotā medusmēnesi pavadīs Namībijā.

Zinātāji pastāstījuši, ka Harijs jau laikus esot atradis tūrisma kompāniju, kas viņam un Meganai noorganizēs safari brīvdienas.

Jaunlaulātie nakšņos greznā atpūtas namiņā nomaļā vietā četru stundu brauciena attālumā no tuvākās pilsētas.

Tiek vēstīts, ka namiņš vēl neesot pabeigts. Tā būvniecības darbi beigsies maijā, un par vienu nakti tajā pārim nāksies šķirties no aptuveni 500 britu sterliņu mārciņām (aptuveni 571 eiro). Tiesa, ārzemju foto aģentūrās publiskotas dizaina fotogrāfijas, kas ļauj novērtēt, kāds būs galarezultāts.

Jaunlaulātie būs pilnībā izolēti no ārpasaules, un iespēja, ka viņi nejauši sastapies ar citiem tūristiem vai preses fotogrāfiem, esot gandrīz neiespējama.

Turklāt princis un viņa mīļotā ar pilnu krūti varēs baudīt Āfrikas dabas un dzīvnieku valsts burvību. Dodoties pastaigās un safari izbraucienos, viņi varēs sastapt žirafes, ziloņus, degunradžus un citus dzīvniekus.

Jāatzīmē, ka medusmēneša pavadīšana Āfrikā nav nejauša izvēle. Jau vēstīts, ka Harijs un Megana par pāri kļuva 2016. gada jūlijā. Abi iepazinās Londonā, bet dažas nedēļas vēlāk divatā devās ceļojumā uz Āfriku, kur pavadīto laiku izmantoja, lai viens otru iepazītu tuvāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!