Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un seriāla Lost zvaigznes Daga Hačinsona bijusī sieva Kortnija Stodena (attēlā), kura plašāk pazīstama kā nepilngadīgā līgava, jau vairākus mēnešus izmisīgi cenšas noturēt savulaik gūto slavu, un nesen viņa atkal likusi par sevi runāt.

Aizvadītajā nedēļā Losandželosā norisinājās kārtējais dzīvnieku tiesību aizsardzības organizācijas PETA rīkotais labdarības pasākums, kuru apmeklēja vesels lērums slavenu un bagātu ļaužu.

Viņu vidū bija arī nepilngadīgā līgava, kura sevi dēvē par lielu dzīvnieku tiesību aizstāvi, un kārtējo reizi efektīgā daiļava parūpējās par to, lai viņas ierašanās nepaliktu nepamanīta.

Kortnija pasākumam bija izraudzījusies ļoti izaicinošu un atklātu tērpu, kurš izcēla viņas krāšņās silikona krūtis, un par blondīnes galveno vakara izklaidi kļuva sunīšu apmīļošana un pozēšana ar tiem fotogrāfiem.

Tiesa, neilgi pirms labdarības pasākuma fotogrāfi tika pie krietni vien sensacionālākiem kadriem - blondīnei uzsmaidīja vēl nebijusi veiksme, un viņa uz ielas sastapa slaveno Losandželosas Jēzu.

Abas šīs plaši apspriestās un pretrunīgi dēvētās būtnes tika iemūžinātas vairākos kopīgos foto, kas publiskajā telpā jau iemantojuši visai lielu popularitāti, tādēļ droši var teikt, ka arī šoreiz Kortnijai izdevās panākt savu un kaut uz mirkli atkal likt par sevi runāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!