Foto: Instagram.com/elisabeth.rioux/
Internets dod iespēju atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem daudzās pasaules malās. Dažreiz arī uzplaukst jūtas, kaut mīlētājus šķir neskaitāmi kilometri. Tāds ir arī pasakainais Elizabetes un Džonatana stāsts.

Elizabete Riū ir jauna, skaista meitene no Kanādas, bet Džonatans Žermēns ne mazāks skaists puisis no Monako. Abi uzsāka flirtu vietnē "Facetime". Šī virtuālā draudzība ilga 8 mēnešus.

Kādu dienu Elizabete nolēmusi doties pie sava mīļotā un jau pēc 3 stundām bijusi lidostā, lai šķērsotu okeānu, pieveiktu 5900 kilometrus un beidzot satiktu savu mīlu sejā.

Satikšanās brīdī viņa bijusi tik satraukta, ka knapi spējusi pakustēties. Viņai bijis grūti noticēt, ka viņš ir īsts un patiešām eksistē.

Elizabete atklāj, ka septītajā dienā pēc tikšanās viņi sākuši samīļoties, bet desmitajā bijis pirmais skūpsts. Desmitajā dienā Elizabetei bija jāatgriežas mājās - viņi sarunāja, ka Džonatans viņu apciemos pēc mēneša.

Tomēr jaunieši viens bez otra nevarēja izturēt ilgāk par nedēļu un jau pēc 7 dienām puisis ieradās Monreālā pie savas skaistās draudzenes.

Tagad pāris bieži ceļo kopā un ar saviem košajiem, apetītlīgajiem un seksīgajiem kadriem dalās sociālajos tīklos. Lieki piebilst, bez skūpstiem pāris neiztiek ne mirkli:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!