Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļas nogalē Spīķeru laukumā pulcējās antīko lietu, dizaina priekšmetu un vienkārši vecu mantu cienītāji, lai andelētos pirmajā no ikmēneša Rīgas krāmu tirdziņiem, kas vasaras sezonā notiks Spīķeru radošajā kvartālā.

Uz pirkšanu un pārdošanu bija aicināts ikviens, jo tirdziņa mērķis ir piedāvāt pēc iespējas daudzveidīgākas lietas, kas pārdevējiem stāv mājās neizmantotas, bet kādam pircējam var kļūt par sen kārotu atradumu.

Tirdziņa dienā Spīķeru laukumā visas dienas garumā valdīja azartisks andelēšanās gars, atklājumu prieks un lielisks garastāvoklis.

Starp pirmā Riga Flea Market pārdevējiem bija sastopami gan plašu un Rīgas porcelāna kolekcionāri, gan vairāki pašmāju modes zīmoli, piemēram, Malvine.lv un UTHA, vizuālā žurnāliste Agnese Kleina, kā arī vintage entuziasti Retro Spectro un labdarības veikaliņš Otrā Elpa ar savām sendienu pērlēm.

Pirmajā vasaras krāmu tirdziņā Spīķeros piedalījās aptuveni 40 tirgotāji, bet tirdziņa organizatori Spīķeru kvartāls un apvienība Retro Spectro cer ar katru nākamo reizi pulcēt arvien kuplāku tirgotāju skaitu ar aizvien krāšņākām pērlēm, lai varētu pārliecinoši teikt - arī Rīgā tagad ir savs krāmu tirdziņš, kur atrast vērtīgas un skaistas lietas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!