Foto: https://instagram.com/danbilzerian/

Viens no veidiem, kā pašapliecināties un visai pasaulei parādīt, cik tava dzīve ir varena, ir zīmēšanās sociālajos tīklos. Īpaši nasks uz to ir neizmērojami bagātais pleibojs un pokera spēlmanis Dans Bilzerjans (attēlā sieviešu pulciņā), kura piedzīvojumiem Instagram profilā seko vairāk nekā 11 miljoni cilvēku.

Daudzi vīrieši sapņo par tādu dzīvi, kāda ir Danam - viņš mētājas ar naudu, pērk dārgus autiņus, kolekcionē ieročus un ikdienā amerikāņu pleiboju apkalpo puskailas un pavisam plikas sievietes.

34 gadus vecais Bilzerjans atpūšas ar vērienu, un viņam ļoti patīk zīmēties. Daudzi, skatoties pokera spēlmaņa sociālajos tīklos publicētos foto, kļūst zaļi aiz skaudības, jo visa Dana dzīve ir viena liela ballīte, kurā netrūkst nedz orģiju, nedz vieglas uzvedības sieviešu.

Bilzerjana lielākā kaislība ir ieroču pirkšana un sievietes, kuras ap bagātnieku spieto bariem - viņa villā regulāri uzturas vairākas padauzas, kuras pa māju siro apkārt kailām krūtīm. Arī tad, kad viņš dodas ceļojumā ar savu privāto lidmašīnu, pokera spēlmani vienmēr pavada puskailu dāmīšu svīta.

Sievietes ir gatavs apmierināt jebkuru Bilzerjana iegribu, un bagātnieka iztēlei nav nekādu robežu - viņš ne tikai ietur brokastis kopā ar plikām sievietēm, bet arī, laiski atlaidies zvilnī, vēro, kā kailas meitenes plunčājas viņa villas baseinā vai arī spēlē galda tenisu bez drēbēm.

Bilzerjana neizmērojamā slava aizsākās 2009. gadā, kad viņš piedalījās Pasaules pokera sērijas finālā. Lai gan Dans palika tikai 180. vietā, tieši viņam uz pārējo spēlmaņu fona izdevās izcelties un kļūt par zvaigzni.

Šobrīd Bilzerjans ne tikai piedalās dažādos turnīros, bet ir arī pokera resursa Victory Poker līdzdibinātājs, un no tā viņš arī gūst lielākos ienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!