Foto: Privātais arhīvs
Sestdien, 31. oktobrī, stilīgākā Latvijas daļa pārģērbās par spokiem un dažādiem ķēmiem, lai godinātu Helovīnu. Modīgajai tendencei, protams, sekoja arī pašmāju sabiedrības krējums.

Pašpasludinātie interneta asprāši nereti, ieraugot galeriju ar Latvijas slavenībām, skaudīgi noņurd, ka nevienu no viņiem nepazīstot. Zvaigžņu Helovīna bildes viņiem būs īsts trieciens - tajās tiešām nevienu nevar pazīt.

Par ērmiem un mošķiem pārģērbās Seksīgās Lee līdziniece Kristīne Kukure, sabiedrības dāma Nikola Krištopane, Latvijas selfiju karaliene Ilze Brikouska, Latvijas Bārbija un Kens - Liera Štein un Alekss Silvērs, supermodele Ginta Lapiņa, dīdžejmeitene Ella, skaistuma konkursu rīkotāja Diāna Kubasova, Superbingo vadītājs Armands Simsons ar ģimeni.

Tāpat par spilgtu tēlu bija parūpējusies dziedātāja Paula Dukure, dziedātāja un kluba menedžere Kristīne Miljone, mūziķis Miks Dukurs, modes mākslinieks Kašers, dziedātāja Laura Raila, sporta raidījumu vadītāja Katrīne Sauliete ar meitām, dziedātāja Jenny May, tetovētā modele Monami Frost ar ģimeni, Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto, dizainere Kristīne Deimon un citas zvaigznes.

Šādā baisā paskatā slavenības devās ielās, lai biedētu tautu. Iespējams, daļa fanu nemaz nenojauta, ka viņus nobiedējusi, piemēram Kristīne Miljone, jo lielākā daļa masku bija tiešām pārdomātas. Savukārt ballīšu zvērs Raivis Raspopovs ar baisu Helovīna seju pārsteidza viesus, rosoties kā bārmenis savā jaunajā darba vietā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!