Foto: Publicitātes foto
Nedēļas izskaņā īpaši smalks pasākums norisinājās Melngalvju namā – tur modele Marta Bērzkalne prezentēja sava zīmola "Baronessa" pirmo vakartērpu kolekciju "Valdzinājums".

Modes skates vadīšana bija uzticēta Dagmārai Legantei, bet viesu vidū netrūka sabiedrībā zināmu cilvēku – novērtēt modeles veikumu modes lauciņā bija ieradies uzņēmējs Valērijs Maligins, kuram Bērzkalne izteikusi īpašu paldies skates tapšanā, finansiste Ilze Jurkāne, māksliniece Ieva Bondare, producente Elita Mīlgrāve un citi populāri cilvēki.

"Man bija būtiski akcentēt "demi-couture" tērpu izsmalcinātību un zīmola kvalitāti, tāpēc vietas izvēlei un scenogrāfijai šoreiz bija ļoti liela loma. Īpaši priecājos par tikko atjaunoto Melngalvju nama fasādi un spoguļgrīdu, kas bija svarīgs skates elements un palīdzēja izcelt visas tērpu nianses," atzinusi zīmola "Baronessa" dizainere Marta Bērzkalna.

Modes skates laikā modeles demonstrēja greznus vakartērpus, elegantus bikškostīmus un kokteiļkleitas ar apmetņiem. Kopumā skatē piedalījās 30 modeles, jo katrai tika izveidots tērpam atbilstošs koptēls un tērpi tika individuāli pielāgoti uz modelēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!