Foto: Publicitātes foto

Finiša taisnē iegājis Liepājas pludmales bāra Red Sun Buffet rīkotais konkurss Latvijas Seksīgākais dibens 2014 − žūrijas komisija pēc ilgām pārdomām no vairāk nekā 20 pretendentēm izvēlējusies piecas finālistes, kuras jau piedalījušās pārsteidzošā fotosesijā Liepājas pludmalē.

DELFI Izklaidi informēja pludmales bufetes vadītājs Mareks Alberts, fotogrāfijas publicētas Draugiem.lv portālā, kur līdz 29. augustam būs iespējams balsot par Latvijas seksīgākā dibena īpašnieci un galvenās balvas - ceļojuma uz Parīzi - ieguvēju.

Publikas balsojums būs daļa no kopējā rezultāta, kas noteiks konkursa uzvarētāju. Otru daļu rezultāta noteiks žūrija, kuras sastāvā ir pārstāvji no Red Sun Buffet, stila studijas GA studio, žurnāla FHM un Lauma Lingerie, kā arī fotogrāfs Jānis Reinfelds.

"Šogad konkurss notiek jau trešo gadu, un arī šoreiz pirmā atlases kārta pierādīja, ka Latvijā ir daudz drosmīgu un skaistu meiteņu, tāpēc žūrijas komisijai nebūt nebija viegli izvēlēties piecas skaistākās. Vēlos pateikties visām konkursa dalībniecēm," atzīst Alberts.

Titula Latvijas Seksīgākais dibens 2014 ieguvēja balvā iegūs tūrisma aģentūras Ap Sauli apmaksātu ceļojumu uz Parīzi, kā arī apmaksātu fotosesiju un fotogrāfiju publikācijas žurnālā FHM. Savukārt balvas no konkursa atbalstītājiem saņems visas finālistes.

Pirmo reizi Latvijas seksīgākā dibena īpašniece tika noskaidrota 2012. gada vasarā, kad ar vislielāko interneta balsu skaitu un augstāko žūrijas vērtējumu piecu finālistu konkurencē pirmajā vietā ierindojās rīdziniece Līva Bērziņa. Pērn konkursā uzvarēja ventspilniece Linda Stebule.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!