Foto: Vida Press
Jau kopš 2009. gada dažādās Vācijas pilsētās norisinās kailo kamaniņu braucēju čempionāts, un arī šis gads nav bijis izņēmums, vienkopus pulcējot drosmīgas un pievilcīgas dāmas, kuras bijušas ar mieru plikiņas laisties lejā pa kalnu.

Šogad atraktīvās sacensības notikušas Leipzigā, Belintes izklaides parkā, un, protams, kā jau ierasts, piesaistījusi gana lielu skatītāju uzmanību - tie, kuri paši nebija pietiekami apņēmīgi, lai mestos pliki, labprāt mieloja acis pie kailajiem daiļavu augumiem.

Sacensībās piedalījušās arī vairākas Vācijā populāras modeles un pat pornozvaigznes, bet par pasākuma galveno zvaigzni kļuvuši modele Mikaela Šāfere, kuras dalība šajā pasākumā gan nav liels pārsteigums - daiļava reti laiž garām iespēju izģērbties.

Šogad sacensībās piedalījušies 30 drosminieki, kuri plikiņi cīnījās par čempionāta galveno balvu - 2000 eiro lielu naudas balvu. 

Sacensībās tika vērtēts ne tikai ātrums, bet arī stils, tāpēc dalībnieki šļūciena laikā demonstrēja visdažādākās pozas, lai izpelnītos žūrijas simpātijas, bet par uzvarētāju kļuva kāds puisis, kurš iegūto naudas balvu gatavojas ziedot velosacensību entuziastiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!