Foto: Vida Press

Pirmdien, 27. novembrī, Kensingtonas pils izplatīja paziņojumu, ka princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, un dažas stundas vēlāk tapuši pāra pirmie oficiālie saderināšanās foto.

Uzreiz pēc šī paziņojuma pie Kensingtonas pils pulcējās preses pārstāvji un karaliskās ģimenes uzticamākie fani, lai suminātu pāri ar šo priecīgo notikumu. Saderinātie, skaisti sapucējušies un atplaukuši plašā smaidā, iznākuši pamāt saviem sveicējiem un papozēt fotogrāfiem.

Abi labprāt atbildējuši arī uz dažiem žurnālistu jautājumiem. Taujāts, kad princis sapratis, ka Megana ir īstā, viņš sniedzis pārsteidzošu atbildi. "Brīdī, kad mēs pirmo reizi iepazināmies," britu medijiem sacījis princis.

33 gadus vecā prinča Harija topošā sieva, kura par viņu ir trīs gadus vecāka, atrādījusi arī iespaidīgo saderināšanās gredzenu, kura dizaina autors ir pats Harijs. Spožajā rotā iestrādāti briljanti no viņa mirušās mammas, Velsas princeses Diānas personīgās kolekcijas.

Britu prese vēsta, ka Mārkla pārtraukusi filmēties seriālā "Suits" ("Ģēnijs uzvalkā") un no ASV pārcelsies uz Lielbritāniju. Aktrise kopā ar princi dzīvos Kensingtonas pils Notingemas kotedžā, kas atrodas kaimiņos Harija vecākā brāļa Viljama un viņa ģimenes miteklim.

Tāpat arī Kensingtonas pils izplatītajā paziņojumā teikts, ka prinča bildinājums izskanējis šomēnes Londonā, bet kāzas plānotas nākamā gada pavasarī. Harija vecmāmiņa, karaliene Elizabete II devusi savu svētību pāra laulībai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!