Foto: Privātais arhīvs

Pēc šova TV zvaigzne noslēguma aktīvi darboties turpina Santa Getmančuka jeb Vintāžas Santa. Tā kā meitene ikdienā rosās teju visās šovbiznesa sfērās, tostarp, kā dziedātāja un stiliste, viņa ķērusies klāt brangajam reperim Džokeram jeb Mārtiņam Nunguram(abi attēlā), padarot viņu par īstu skaistuli kopīgam projektam.

Lai gan šova laikā skatītāju domas par Džokeru, viņa izskatu un repa manieri bija visai neviennozīmīgas, Santa gatava apliecināt, ka brangais puisis ir īsts atradums. Viņa kopā ar reperi radījusi īpašu dziesmu, kas būšot īsts pārsteigums šova faniem.

Kamēr hits vēl ir apstrādes stadijā, apbrīnas vērts jau ir dueta jaunais imidžs. Abi dziedoņi, kurši šova laikā vairāk darbojās otrajā plānā, foto sesijā izskatās pēc īstām zvaigznēm. Īpaši šokē Džokera izskats - šovā mazliet nevīžīgais reperis nu kļuvis par glaunu kungu.

"Varu atklāt, ka Džokers ir mazliet zaudējis svaru, un to var manīt arī bildēs. Man arī ir pāris kilogrami mīnusā, bet tas mums abiem sanācis neapzināti - strādājot no rīta līdz vēlai naktij," DELFI Izklaidei atklāj Santa.

Viņa atklāj, ka lai gan reperis jaunajā tēlā sākumā juties kā ne īsti savā ādā, Džokers ātri pieradis pie jaunā stila, un jau pavisam drīz šarmantais duets gatavs celt tautai galdā jaunu pārsteigumu. Gan stila, gan grima, gan bilžu autore pārsteidzošajai foto sesijai ir pati Santa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!