Foto: DELFI
Nedēļas izskaņā koncertzālē "Studio 69" pulcējās labi trenētu ķermeņu īpašnieki no dažādām valstīm, lai piedalītos Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas (IFBB) Latvijas čempionātā. Sacensību ietvaros jau otro reizi Latvijas fitnesa sporta vēsturē notika arī Eiropas "Fit Model 2018" kauss.

Pasākuma ietvaros risinājās arī tradicionālā fitnesa projekta "Fit Model Latvija 2018" pavasara sezonas fināls, kurā meitenes demonstrēja desmit nedēļu laikā sasniegtos rezultātus.

Kā "Delfi Izklaidi" informēja federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, IFBB Latvijas čempionātam bija pieteikušies vairāk nekā 90 sportisti, tajā skaitā arī titulētie IFBB Pasaules un Eiropas čempionātu uzvarētāji.

Gan sievietes, gan vīrieši sacentās tradicionālajās bodibildinga un fitnesa sporta veidu kategorijās – bikini fitness, bodifitness, klasiskais bodibildings un "mens physique" disciplīnā.

Savukārt pasākuma vakara daļa tika veltīta IFBB Eiropas "Fit Model" kausam, kurā piedalījās vairāk nekā 40 sportistes no deviņām Eiropas valstīm.

Sportistes sacentās par absolūtās čempiones titulu populārajā un estētiski pievilcīgajā "Fit Model" kategorijā. Dalībniecēm bija divi iznācieni – kopējā peldkostīmā un vakarkleitā.

Jāatzīmē, ka jau otro reizi tieši Latvijas galvaspilsēta Rīga bija norises vieta Eiropas līmeņa turnīram, kas, kā vēsta pasākuma rīkotāji, ir liels gods Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijai, kā arī apliecina federācijas ieguldīto darbu fitnesa sporta veidu attīstībā Latvijā un pasaulē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!