Foto: Publicitātes foto/Peter Kritsky
Aizvadītās nedēļas izskaņā Rīgas klubā "Studio 69" norisinājās vēl nebijis šovs – projekta "Ring Girls 2018" krāšņais fināls, kurā 15 pievilcīgas meitenes atrādīja vairāku mēnešu garumā apgūtās defilē prasmes un treniņu rezultātus.

Kā vēsta pasākuma organizatori, projekta dalībnieces šovam sāka gatavoties jau janvārī. Meitenes visus šos mēnešus ievēroja pareizu uzturu, regulāri trenējās sporta zālē, apguva defilē, apmeklēja dejošanas stundas, kā arī gatavoja individuālas programmas.

Projektam bija pieteikušās 30 dalībnieces, bet finālam kvalificējās tikai 15 labākās, kuras tika atlasītas pusfinālā.

"Līdzīga veida projektus organizējam jau kopš 2011. gada, bet tieši "Ring girls" jeb ringa meitenes tiek organizēts pirmo reizi sadarbībā ar KoK ("King of Kings") cīņas šovu organizētājiem un "Muay Thai akadēmiju".

No dalībniecēm tika izvēlētas četras ringa meitenes, kuras ieguva sertifikātu no KoK cīņas šovu organizētājiem. Viņām tiks sniegta iespēja piedalīties cīņu šovos kā ringa meitenēm. "Ring girls" ir meitenes, kuras ienes ringā plāksnes ar raunda numuru pēc katra raunda," stāsta projekta dibinātāji Alīna Isidorova un Vitālijs Aleksandrovs.

Dalībnieču prasmes izvērtēja kompetenta žūrija septiņu vīriešu un divu sieviešu sastāvā . Žūrijas locekļu vidū bija profesionālie "Muay Thai" sportisti un treneri, sporta entuziasti un talantīgi cilvēki, kā arī sociāli aktīvā juriste un vienkārši sportiska sieviete Ieva Brante.
Foto: Publicitātes foto

Žūrija izraudzījās arī septiņas labākās dalībnieces, un pirmo vietu ieguva divas meitenes – Irīna un Maija, kuras apbūra vērtētājus ar savu skaistumu un šarmu.

Dalībnieces bija dažāda vecuma, un viņu vidū bija gan 19 gadus veca profesionāla fitnesa sportiste, gan 40 gadus veca logopēde, kura iepriekš nekad nav bijusi saistīta ar sportu. "Gribējām parādīt, ka jebkurā vecumā un jebkurā fiziskā sagatavotībā, ja jums nav vairāk par 10 kilogramiem liekā svara, var sagatavoties, lai kāptu uz lielas skatuves, un spīdēt krāšņā šovā," piebilst Alīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!