Foto: Publicitātes foto

Februāra izskaņā, kā jau ierasts, Rīgā norisināsies lielākais erotikas festivāls Baltijā Erots. Gatavošanās pasākumam jau sākusies, un nesen tās ietvaros tapusi arī īpaši drosmīga pikanta fotosesija.

Fotogrāfe Jūlija Dmitrenko kopā ar šovā Calendar Live iepazīto un skandālistes slavu iemantojušo Laimu Irbis bija devušās pilsētas ielās, lai uzņemtu fotogrāfijas fantāziju tērpu un citu aksesuāru veikala Tessika.lv un seno spēkratu nomas firmas Retrotour.lv stendam Erotā.

DELFI Izklaidei pastāstīja fotogrāfe, fotogrāfijas tapušas gluži vai ekstrēmos apstākļos - ārā ir bijis sals un vecajā neatliekamās palīdzības mašīnā valdījis asinis stindzinošs aukstums.

Arī uz ielas laikapstākļi darbam nav bijuši labvēlīgi, tomēr drosmīgā modele un fotogrāfe, kura ir pieradusi strādāt dažādos apstākļos, ar savu uzdevumu tikušas galā.

Fotosesija pilsētas ielās un pieticīgi tērptā daiļava, protams, piesaistījusi pastiprinātu apkārtējo uzmanību - mašīnas pīpinājušas un apstājušās, garāmgājēji apstājušies un ar viedtālruņiem iemūžinājuši procesu, iepriecinot abas galvenās varones.

Pie Jūlijas bildējies arī viens no Erota vadītājiem Kristaps Vilde - fotogrāfe ar modeli vienkārši ālējušies ar augļiem, bet rezultāts paticis gan pašam Vildem, gan māksliniecei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!