Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas izskaņā Rīgā notika starptautiskais iluzionistu konkurss "Magic Mania Gold", kuru jau ceturto gadu organizēja populārais pašmāju iluzionistu pāris Dace un Enriko Pecolli. Novērtēt dažādus pārsteidzošus trikus kuplā skaitā bija sapulcējušies arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Šogad konkursā piedalījās desmit jau iepriekš atzīti iluzionisti no visas pasaules – Brazīlijas, Kubas, Taivānas, Krievijas, Vācijas, Itālijas, Lietuvas un Igaunijas, kopskaitā astoņām valstīm.

Maģiskā gaisotnē konkursa žūrija un apmeklētāji tika pārsteigti ar augstākās klases trikiem un humora piepildītiem priekšnesumiem, kuros tika iesaistīti arī pasākuma viesi, "Delfi Izklaidi" informē konkursa rīkotāji.

Galveno balvu kategorijā "Skatuves triki" šoga ieguva iluzionists no Taivānas, savukārt balva kategorijā "Stand up mikromaģija" ceļos uz Kubu – to izcīnīja Ernesto Planas.

Pasākumu kuplā skaitā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi ļaudis. Viesu vidū bija TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa ar vīru Aivi Ceriņu, TV personība Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu, dziedošās dvīnes Anastasija un Katrīne Drozdovičas, dziedātāja Olga Rajecka, uzņēmēja Svetlana Leva ar vīru, operdziedātājs Sergejs Jēgers, žurnāliste Ieva Adamss, aktrise Evija Skulte ar mīļoto un vēl daudzi citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!