Foto: DELFI
Ceturtdienas, 9. augusta, vakarā Latvijā populārā dziedātāja Liene Greifāne savus draugus, atbalstītājus un preses pārstāvjus bija aicinājusi būt kopā ar viņu ļoti nozīmīgā brīdī – plašākai sabiedrībai tika prezentēta viņas pirmā režisētā filma "Kto Ya?".

Lienes, kura 2016. gada rudenī devās uz Maskavu studēt Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā, pirmā pašas režisētā un arī producētā filma tika izrādīta kinoteātrī "K. Suns", un sanākušo viesu vidū bija daudzas pazīstamas sejas.

Starp viesiem bija uzņēmēja Linda Mūrniece, dziedātāja Samanta Tīna, dejotāja Viola Abramova-Mailīte, režisore Aija Strazdiņa, žurnāliste Una Ulme, bijusī TV seja Anna Krimele, uzņēmējs Māris Gavars un citi Lienes draugi.

Kā atklājusi filmas režisore, tās pirmizrādes seanss Rīgā bija ļoti īpašs un unikāls, jo turpmāk tā būs publiski apskatāma tikai dažādos festivālos.

"Paldies maniem atbalstītājiem un komandai. Pirmos kucēnus esot jāslīcina? Es gan mīlu dzīvniekus un būtu pret to," filmas pirmizrādes gaidās savus atbalstītājus sociālajos tīklos bija uzrunājusi Liene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!