Foto: Publicitātes foto/Toms Norde

Populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna šajā pavasarī piedzīvojusi īpaši izteiktas stila pārvērtības, kuras nesen varēja novērtēt arī kādā ļoti sportiskā pasākumā.

Dziedātāja kopā ar kolēģi Justu Sirmo un diriģentu Intu Teterovski šonedēļ piedalījusies "LIDO" volejbola pludmales atklāšanas pasākumā, kurā mūzikas jomas pārstāvjiem bija iespēja saspēlēties ar volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.

Kā vēsta pasākuma organizatori, Samantai šis bija iespaidiem bagāts piedzīvojums – gan dzīvē satikt izcilos spēlētājus, gan pēc 12 gadu pārtraukuma nostāties volejbola laukumā.

"Vienmēr esmu cienījusi cilvēkus, kuri ir profesionāļi savā jomā. Tas bija lieliski – uzspēlēt vienā pludmalē ar Jāni un Sašu. Volejbolu pēdējo reizi spēlēju skolas laikā. Taču šo puišu klātbūtne deva tādu enerģiju un iedvesmu, ka servējot tiešām trāpīju bumbu pāri tīklam," priecājusies Samanta, kura apņēmusies savā vasaras aktivitāšu sarakstā iekļaut pludmales volejbolu.

Atgādinām, ka nesen Samanta pārsteidza savus fanus, nomainot melno matu krāsu un eleganto pusgaro griezumu ar krietni garākiem matiem maigā medus tonī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!