Foto: Vida Press
Pastiprinātu mediju ievērību izpelnījusies daudzpusīgā franču izcelsmes TV personība, realitāte šovu dalībniece, aktrise, modele un eksotiskā dejotāja Angelika "Frenčija" Morgana (attēlā kreisajā pusē). Viņa nesen nosvinējusi 40 gadu jubileju, un dāma svinībās dzīrojusi kā jauns skuķis.

Ārvalstu mediji ziņo, ka šarmantā Frenčija aizvadītajā nedēļā Malibu vērienīgi atzīmējusi savu dzimšanas dienu, un dzīres plaši atspoguļotas foto aģentūrās. Angelikas atpazīstamības zīme ir provokatīvi tērpi un aušīga uzvedība, un arī jubilejas svinībās viņa pieturējusies pie šiem standartiem.

Frenčija kopā ar vairākiem draugiem vispirms ietirpinājusies kafejnīcā, bet vēlāk kompānija devusies klubu tūrē. Draugu bariņam uzcītīgi sekojuši līdzi arī fotogrāfi, kuri iemūžinājuši kolorīto personāžu izklaides.

Kā jau daudzas realitātes šovu zvaigznes, arī Angelika cenšas pievērst sev sabiedrības un mediju uzmanību ar izlaidīgu dzīvesveidu. Efektīgā francūziete ir regulāra viešņa saviesīgos burziņos ne tikai Eiropā, bet arī ASV.

Savulaik Angelikas bija atpazīstama tikai Francijā, taču, piedaloties populārajā britu TV šovā Celebrity Big Brother, viņas vārds izskanēja arī ārpus dzimtās zemes robežām.

Turklāt vēl viena zīmīga Frenčijas īpašība ir tā, ka daudzi viņā saskatījuši līdzību ar slaveno modes dizaineri Donatellu Versači - abas sievietes vieno smuidrs augumiņš, blondi mati, izteiksmīgas lūpas un tieksme tērpties pavedinošos tērpos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!