Foto: Vida Press
10. janvāris šobrīd 27 gadus vecajai itālietei Džesikai Notaro (attēlā) atmiņā paliks uz mūžīgiem laikiem – todien viņas bijušais mīļotais viņai sejā ielēja skābi. Šonedēļ sieviete saņēmusi drosmi publiski nodemonstrēt pāridarītāja pastrādātā nozieguma sekas.

Aizvadītā gada augustā Džesika izšķīrās no sava puiša Horhes Edsona Tavaresa. Diemžēl vīrietis nespēja ar to samierināties, un viņa centieni saglabāt saikni ar bijušo draudzeni sāka apgrūtināt meitenes dzīvi.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Horhe uzstājīgi lencis bijuši draudzeni un viņu izsekojis, bet Džesikai izdevies panākt, ka vīrietim ar likumu tiek aizliegts viņai tuvoties. Visbeidzot viņš piedraudējis ar sievieti izrēķināties.

Džesika ir pilnībā pārliecināta – skābi viņai sejā ielējis bijušais draugs. Horhe šīs apsūdzības ir noliedzis, un pavisam drīz viņš stāsies tiesas priekšā. Izkropļotā sieviete šonedēļ televīzijā nodemonstrējusi savu seju.

"Es gribu, lai tu redzi, ko man nodarīji. Tā nav nekāda mīlestība," ārzemju mediji, atsaucoties uz raidījumu, citējuši Džesiku. Lai gan pārraides vadītājs sievietei piedāvājis neatklāt seju, viņa drosmīgi noņēmusi šalli.

Kopš incidenta pagājuši vairāk nekā trīs mēneši, un pa šo laiku ievainojumi sadzijuši. Tiesa, atstājot uz sievietes sejas lielas rētas. Tāpat viņai veikta operācija, lai saglābtu redzi kreisajā acī.

"Kamēr skābe saēda manu seju, es biju nometusies ceļos un lūdzos. Es lūdzu Dievu, lai viņš ņem manu skaistumu, bet vismaz atstāj man redzi," pārdzīvojumos dalījusies Džesika.

Džesika ir jūras lauvu dresētāja. Tāpat jāatzīmē, ka 2007. gadā viņai izdevās iekļūt konkursa "Mis Itālija" finālā. Pēc uzbrukuma viņa daudz ko pārdomājusi un sapratusi – skaistums dzīvē nav galvenais.

"Mana seja ir sabojāta, bet tās panti nav mainījušies. Mana mute un deguns ir neskarts. Es joprojām spēju sevi atpazīt spogulī. Kreisajai acij bija jābūt aklai, bet tā nav," sacījusi Džesika.

Savukārt vislielāko prieku sievietei sagādā tas, ka viņa joprojām var runāt. "Vissvarīgākais, ko tonakt uzzināju – man joprojām ir balss. Skābei nonākot mutē, pastāvēja risks, ka varu zaudēt balsi, bet es biju gana modra, lai to izspļautu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!