Foto: Privātais arhīvs: https://instagram.com/justinjedlica/
Viens no veidiem, kā mūsdienās kļūt slavenam, ir gulties uz operāciju galda un ar plastiskās ķirurģijas palīdzību izmanīt sevi tā, lai pēc iespējas vairāk līdzininātos plastmasas lellei. To ņēmis vērā arī slovāku izcelsmes puisis Džastins Jedlika (attēlā kreisajā pusē), kurš ir viens no pazīstamākajiem dzīvajiem Keniem.

34 gadus vecais dīvainis savas dzīves laikā ir pārcietis vairāk nekā 190 dažādas kosmētiskās procedūras un ieguldījis sevī prātam neaptveramas naudas summas, lai kļūtu par slavenās lelles Bārbijas draudziņa Kena dubultnieku.

Šogad viņš kļuvis par pirmo cilvēku vēsturē, kuram veikta ļoti bīstama operācija. Ilgu laiku dzīvais Kens nespēja samierināties ar to, ka ikreiz, kad viņš smaidīja vai dusmojās, uz viņa gludās pieres izspiedās vēnas, un nesen viņš devās pie ķirurgiem, kuri šo problēmu likvidēja.

Operācijas dēļ Džastins varēja kļūt pavisam akls, taču tas viņu neatturēja. Meistarīgie dakteri veica ļoti sarežģītu procedūru, kuras laikā, ar īpašu instrumentu virzoties cauri dzīvā Kena plakstiņiem, neglītās vēnas no pieres tika izdedzinātas.

Tāpat skaistulis šogad ticis pie paša dizainētiem muguras implantiem, kas viņa auguma aprises padarījuši vēl vīrišķīgākas un muskuļu reljefu izteiksmīgāku. Tiesa, slovāku Kenam vēl nav gana, un viņš jau plāno nākamo operāciju.

Lai gan profesionāļi brīdinājuši Džastinu, ka nemitīga sevis uzlabošana var beigties ar invaliditāti vai bēdīgākajā gadījumā ar nāvi, Kens cītīgi turpina bruģēt savu ceļu un slavu un panākumiem.

Džastins ir viens no pazīstamākajiem no plastiskās ķirurģijas atkarīgajiem pasaulē, un naudu skaistuma procedūrām slovāku izcelsmes dzīvais Kens nežēlo. Katrs cents, kas ieplūst viņa bankas kontā, tiek rūpīgi glabāts un krāts, lai vēlāk nonāktu dakteru kabatās.

Līdzināšanās lellei Džastinam pavērusi neierobežotas iespējas zīmēties un izrādīties dažādos saviesīgos burziņos, baudīt luksusa dzīvesveidu, regulāri gozēties glancētajos žurnālos un dzīvot grezni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!