Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 9. augustā, Dzintaru koncertzālē notika 14. starptautiskā mūzikas festivāla Summertime 2018 – aicina Inese Galante svinīgā atklāšana, kurā kuplā skaitā bija sapulcējušies īstie kultūras gardēži, un viņu vidū netrūka ietekmīgu, turīgu un sabiedrībā zināmu ļaužu.

Viesu vidū bija tādas zināmas personības kā "Mercedes-Benz" oficiālā pārstāvja Latvijā "Domenikss" vadītāja Benita Sadauska ar laulāto draugu, krievu investīciju jomas biznesmen Vitāliju Daņilenko, māksliniece Ieva Bondare, bijušais ministru prezidents Valdis Birkavs, uzņēmēja Aija Simsone, jaunā Latvijas vēstniece Itālijā Solvita Āboltiņa.

Tāpat arī uz koncertu bija ieradies bijušais Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans ar kundzi, vairāki politiķi un vēl daudzi citi atpazīstami cilvēki.

Jau vēstīts, ka festivāla atklāšanas koncertā izskanēja leģendārā amerikāņu dziedātāja Frenka Sinatras repertuāra klasiskās mūzikas zelta fonda skaņdarbi vācu dziedātāja un komponista Toma Gēbela izpildījumā. Dažas no dziesmām izskanēja duetā ar festivāla patronesi Inesi Galanti.

Jau iepriekš ziņots, ka 14. starptautiskais mūzikas festivāls "Summertime – aicina Inese Galante" Dzintaru koncertzālē notiks no 9. līdz 12. un no 14. līdz 15. augustam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!