Foto: Privātais arhīvs

Pasaulē slavenā latviešu tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost (attēlā) ar savu stila izjūtu kļuvusi par iedvesmotāju tūkstošiem fanu visā pasaulē. Nupat Monami ieviesusi jaunu trendu, kas sākotnēji, iespējams, nedaudz šokēs, bet skaidrs, ka visai drīz zināmās aprindās kļūs ļoti populārs.

Savā jaunākajā foto sesijā Monami atrāda paņēmienu, ko pati dēvē par "savu ausu aptīšanu ap savām ausīm". Šādu triku var paveikt cilvēks, kuram ar ausu rotas, ko dēvē par 'tuneļiem', palīdzību ausu ļipiņās izdevies izstiept prāvus caurumus.

Caurumiem ausu ļipiņās jābūt izstieptiem tik prāviem, lai ļipiņas bez problēmām varētu pastiept uz augšu un caurumā ievietot ausu augšējo daļu, citiem vārdiem sakot - ielikt 'tuneļu' izstieptajos caurumos paša ausis.

Lai gan nezinātājam tas varētu izskatīties traki sāpīgi, Monami atklāj, ka sajūta, aptinot savas ausis ap savām ausīm, ir izcili ērta. Zinot to, cik ļoti pasauli un arī Latviju iedvesmo viss, ko dara Monami, skaidrs, ka arī šī tendence drīzumā kļūs populāra.

Jāpiebilst gan, ka lai šādi izpildītos, nepieciešams izstiept visai pamatīgus caurumus ausu ļipiņās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!