Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Šajā nedēļas nogalē Brazīlijā ar vērienīgām dzīrēm noslēdzās ikgadējais Riodežaneiro karnevāls, uz kuru sabrauc tūristi no visas pasaules. Uz citu dejotāju fona izcelties pamanījusies sambas lietpratēja Flāvija Lira, kura ikdienā strādā ugunsdzēsēju depo.

Neatņemama karnevāla tradīcija ir sambas skolu sacīkstes, un Flāvijas pārstāvētā skola "Imperatriz Leopoldinense" tiek dēvēta par vienu no labākajām visā Brazīlijā.

29 gadus vecā Flāvija nesen kronēta par savas sambas skolas karalieni, vēsta aģentūra "Caters News Agency".

Savukārt ikdienā simpātiskā tumšmate strādā par ugunsdzēsēji. Arī tad, ja viņa nedejotu sambu, Flāvija piedalītos karnevālā. Tiesa, tad viņa papildinātu glābēju rindas, kas vērienīgajos svētkos rūpējas par pasākuma apmeklētāju drošību.

Flāvijai apbūrusi medijus ar savu valdzinošo izskatu un dejošanas prasmi. Ja ikdienā, strādājot depo, viņai nākas ģērbties formā, tad karnevālā viņa visā krāšņumā var nodemonstrēt savu sievišķību.

Tiesa, vispirms viņa apspriedusies ar vadību un pārliecinājusi priekšniekus, ka sambas priekšnesuma laikā viņa būs pienācīgi piesegusies.

"Es saviem bosiem ļoti skaidri norādīju, ka es nebūšu kaila, ar apgleznotu ķermeni vai ģērbusies tik pieticīgi, ka nosegtas ir tikai manas privātākās ķermeņa zonas," aģentūra citējusi Flāviju, kuras karnevāla tērps bijis skatienus piesaistošs, bet tajā pašā laikā arī atstājis gana daudz vietas iztēlei, jo sieviete nav vēlējusies darīt kaunu saviem kolēģiem no ugunsdzēsēju depo.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!