Foto: F64
Par apspriestāko notikumu šonedēļ pašmāju šovbiznesā kļuvis populārās mūzikas festivāls "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous", kurā, kā jau pieņemts šāda līmeņa izklaides industrijas pasākumos, netrūkst arī pikantēriju.

Lai gan daudzas dāmas, spītējot mainīgajiem laika apstākļiem, festivālā labprāt izrādās kleitās ar iespaidīgiem šķēlumiem, reti kura varēja turēt līdzi grupas "VIA Gra" trijotnei.

Ukraiņu meiteņu grupa, kurā dalībnieces ir mainījušās tik bieži, ka reti kurš vairs cenšas viņas iegaumēt, arī Jūrmalā attaisnoja savu draiskuļu tēlu, gozējoties tērpos, kas maz ko atstāja iztēlei.

Atgādinām, ka grupa "VIA Gra" savu ceļu pretī slavai uzsāka Konstantīna Meladzes uzraudzībā 2000. gadā Kijevā, un tas tiek uzskatīts par vienu no veiksmīgākajiem krievu valodā dziedošajiem projektiem aizvadītajā desmitgadē.

Krievu daiļaviņas "Serebro" neatpaliek

Par ne mazāk iespaidīgu iznācienu pirmajā festivāla vakarā bija parūpējušās arī Krievijas grupas "Serebro" dalībnieces, kuras savus labi trenētos augumiņus izrādīja gan uz skatuves, gan vēlāk pozējot fotogrāfiem.
Šī apvienība 2007. gadā pārstāvēja Krieviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā un ieguva augsto trešo vietu, bet arī "Serebro" gadu gaitā piedzīvojušas vairākas sastāva izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!