Foto: Latvijas Valsts prezidenta kanceleja

Valsts pirmā lēdija Iveta Vējone (attēlā pa labi) paklausījusi ekspertiem, kuri medijos izteikušies par to, ka viņai nepieciešams nedaudz pamainīt matu toni un sakārtojumu. Šonedēļ viņa priekšlaicīgi dzimušiem bērniņiem veltītā labdarības akcijā atrādījusies jau jaunā tēlā.

Pēc Raimonda Vējoņa kļūšanas par Latvijas valsts prezidentu pašmāju stila eksperti pievērsās viņa kundzes stila analīzei. Kundzes apģērba izvēle tika slavēta, taču eksperti ieteica Vējonei nedaudz pamainīt matu sakārtojumu un krāsu.

"Vējones kundzei iesaku "atvērt" seju un veidot smalkas, aristokrātiskas lokas. Tad mēs zināsim, ka mums priekšā stāv valsts pārstāve, nevis nejauša persona, iespējams, no Saeimas bufetes. Tāpat varbūt ir pienācis laiks aizdomāties, ka tik blonda matu krāsa nav vienīgā matu krāsa," savu ieteikumu deva modes eksperts Deniss Ševeļovs.

Šķiet, Vējoņa kundze to ir izlasījusi un ņēmusi vērā. 8. oktobrī labdarības akcijā, kuras mērķis ir izveidot priekšlaikus dzimušo bērnu aprūpes programmu Drošais apmetnis, pirmā lēdija atrādījās ar jaunu matu sakārtojumu.

Prezidenta kundzes stila izmaiņas ir neuzkrītošas, taču ļoti gaumīgas. Iepriekš izteikti blondie mati ieguvuši glīti pelēcīgu toni. Vējoņa kundze matus arī nedaudz ataudzējusi un saveidojusi Denisa ieteiktajās aristokrātiskajās lokās.

Vējoņa kundze pasākumā bija tērpusies gaumīgā melnā kleitiņā un izskatījās lieliski. Līdz ar to var priecīgi paziņot, ka dažādu ekspertu izteiktās bažas par to, vai jaunā prezidenta kundze stila ziņā sekos protokolam, ir veltas - Vējoņa kundzes kā valsts pirmās lēdijas tēls nu ir pārdomāts līdz sīkākajai niansei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!