Svētdien, 8. janvārī, Losandželosā norisinājās ikgadējā "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonija, un pēc labāko kinodarbu, aktieru un citu jomas pārstāvju sumināšanas ierasti tiek izvērtēti arī tērpi, kuros industrijas zvaigznes bija ieradušās uz nozīmīgo pasākumu.

Šoreiz vēsas stila ekspertu atsauksmes saņēmusi aktrise Nikola Kidmena, kura ceremoniju apmeklēja neparasta piegriezuma sudrabkrāsas tērpā ar atkailinātiem pleciem. Līdzīga piegriezuma kleitā uz sarkanā paklāja grozījās arī aktrises Sāra Džesika Pārkere un Sofija Vergara, un arī viņas saņēmušas atturīgas ekspertu atsauksmes.

Mišela Viljamsa stila neveiksmju sarakstos ierindojusies, pateicoties kādam sīkumam – viņa koptēlu bija nolēmusi atsvaidzināt ar ap kaklu apsietu bantīti, ko daudzi atzinuši par aizgājušo gadu desmitu stila "rozīnīti", ko labāk vajadzētu aizmirst.

Tāpat starp neveiksmīgāko tērpu valkātājām "Zelta globusu" ceremonijā vairākos ārvalstu mediju stila apskatos iekļuvusi dziedātāja Kerija Andervuda, kura pasākumam bija izvēlējusies rozā kleitu ar neparastu krokojumu tā augšdaļā, modele Krisija Teigena, aktrise Natālija Portmena, kura šobrīd ir mazuļa gaidībās, un citas dāmas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!