Foto: Vida Press
39 gadus vecā Andželika "Frenčija" Morgana (attēlā) ir slavena ne tikai ar dalību neskaitāmos televīzijas šovos, bet arī ar savu lielisko augumu, tādēļ viņa it nemaz nekautrējas bez krūštura plunčāties pat Malibu pludmalē.

Fotogrāfi franču un britu realitātes šovu zvaigzni iemūžinājuši, draiskojoties kopā ar draudzeni un suni, un, tā kā Frenčija labprāt pozē fotogrāfiem, nekas daudz paslēpts nemaz nav palicis.

Parīzē dzimusī sieviete uz Lasvegasu pārcēlās 2004. gadā un sāka strādāt par modeli un eksotisko dejotāju. Drīz vien viņa pozēja žurnālam Playboy, piedalījās dažās pornogrāfiskajās filmās un sadarbojās ar slaveno dīdžeju Hovardu Sternu.

Taču pēdējos gados Frenčija ar apskaužamu regularitāti piedalās visdažādākajos televīzijas šovos gan savā dzimtenē, gan ASV, gan Lielbritānijā.

Pēdējais no tiem bija TV šova Celebrity Big Brother 14. sezona, no kuras Frenčiju izbalsoja 17. dienā, taču, tā kā šovu vēro daudzi miljoni skatītāju, šajā laikā ar savu krāšņo figūru viņa paspēja izpelnīties plašu popularitāti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!