Foto: DELFI

Mūziķa Andra Kiviča vadītajā RīgaTV 24 šovā Rampas ugunīs viesojies viens no populārākajiem un pieprasītākajiem Latvijas frizieriem Pērs Bogomazovs. Sarunas laikā viņš pēc raidījuma vadītāja lūguma nokomentēja arī pašu apspriestāko matu sakārtojumu Latvijā - bijušās Saeimas spīkeres Solvitas Āboltiņas (attēlā) frizūru.

Sākumā Pērs, lūgts analizēt Āboltiņas varenā rudā matu kārtojuma atbilstību modes aktualitātēm, bija visnotaļ piesardzīgs. "Ir tā, ka es viņu personīgi nepazīstu. Ja es skatītos kā profesionālis, man patiktu, ja viņai būtu dabiskāki tie rudie mati, ja viņi nebūtu tik milzīgi sarkani.

Viņai arī ir vēlme vienmēr vilkt zilus kostīmus, un tad ir tāds liels, spilgti zils laukums, un galvas vietā ir milzīgs sarkans laukums," ar kritiku sācis Pērs.

Taču pēc tam sekojusi pozitīvā daļa - frizieris atklājis, ka pats bijis pārsteigts, kad dzīvē pārliecinājies par to ka indīgi sarkanais tonis Āboltiņai tomēr apbrīnojami labi piestāv. Viņš spriež, ka sievietei nevajadzētu mainīt matu krāsu, skrienot pakaļ modei, jo viņai izdevies vareno ērkuli padarīt par savu firmas zīmi.

"Es redzēju viņu vienreiz operā, kur viņai bija sataisīti mati gliemezī.  Viņa bija melnā vakarkleitā, un izskatījās okei, jo sarkanais laukums bija mazāks.

Jārēķinās, ka Solvita Āboltiņa arī ir personība. Pieļauju, ka ar viņu parunājot, es paliktu pie šīs matu krāsas. Es domāju, ka tā varbūt ir tā viņas būtība," Āboltiņas frizūras pētniecību uz priecīgas nots noslēdza Pērs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!