Foto: AFI

Uzņēmējs un bijušais alus darītavas Aldaris prezidents Vitālijs Gavrilovs (attēlā) ikdienā pats negatavo - vienīgā recepte, kuru viņš prot uzmeistarot, ir maize, kurai pa virsu uzlikta bieza desas šķēle.

"Pats pagatavot protu desmaizi. Maizes šķēli apsmērēju ar sviestu, pa virsu lieku krietni biezu desas šķēli. Ja vēl uzliek svaigu gurķīti vai tomātiņu, vispār ideāli," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Gavrilovs.

Uzņēmējs neslēpj, ka viņa ģimenē gatavo sieva. Lai gan Vitālijam reizēm nesanāk laika brokastis un pusdienas ieturēt mājās, uz vakariņām gan viņš cenšas atgriezties, lai tās baudītu kopā ar ģimeni.

Tad, kad nākas doties ceļojumos vai komandējumos un darba darīšanās, Gavrilovs nesmādē restorānu plašo piedāvājumu. Laika gaitā viņš secinājis, ka sievas Lidijas gatavotais ēdiens mierīgi var konkurēt ar slaveniem un atzītiem restorāniem.

"Mana sieva gatavo ekselenti! Viņai ir talants. Domāju, ka mana Lidija mierīgi varētu strādāt trīs zvaigžņu restorānā. Viņai labi izdodas pagatavot jebko - zivis, gaļu, zupas. Viss, ko viņa pagatavo, man ļoti garšo," pārliecināti apgalvo Gavrilovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!