Foto: Instagram.com/richkidslondon/
Pēdējā laikā jauniešus visā pasaulē pārņēmusi jauna apsēstība – dažādu valstu bērneļi veido foto blogus, kuros izrādās ar naudu un sacenšas, kurš izrādīsies turīgāks (attēlā viens no tiem). Kamēr "Rich kids" projekti Latvijā, Lietuvā, Krievijā, Vācijā un citur pasaulē plaukst un zeļ, igauņu jaunieši iecirtušies un spītīgi atteikušies no zīmēšanās.

Par to, ka Igaunijas jaunieši demonstratīvi ignorējuši bagāto bērneļu projektu, kam būtu jāapvieno visas Baltijas spozme, "Delfi Izklaidei" jau pasūdzējušies projekta "Baltic rich kids" idejas autori.

Puiši atklājuši, ka vērienīgais "Baltic rich kids" šobrīd balstās lielākoties uz latviešu un lietuviešu bagāto "zīmuļu" attēliem, jo igauņi gluži vienkārši nesūtot bildes. Nu gūts vēl viens apstiprinājums tam, ka Igaunijas jaunatni nesaista zīmēšanās ar dārgiem automobiļiem, zīmolu drēbēm un citiem labumiem.

Ar lielu novēlošanos beidzot arī kaimiņvalstī pirms kāda laika izveidots foto blogs "Rich kids Estonia". Diemžēl projekts ir izgāzies – tam neviens nevēlas pat sekot, kur nu vēl piesūtīt bildes, lai gan blogs "Instagram" gozējas jau labu laiku.

Tikmēr Latvijas un Lietuvas turīgo atvašu zīmēšanās blogi turpina augt visos virzienos. Tiem pieaug sekotāju skaits, ik dienas tiek iesūtītas jaunas bildes, turklāt kā Latvijā, tā Lietuvā, nemaz nerunājot par citām Eiropas valstīm, jau sadzimuši pat vairāki bagāto bērneļu izrādīšanās blogi, kuri sākuši sīvu savstarpēju cīņu par glamūrīgajām bildītēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!