Svētdien Losandželosā norisinājās ikgadējā MTV Mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kurā pasaulē populārākās popmūzikas izpildītājas izrādīja savu stila un gaumes izjūtu, kas bieži vien balansē uz trauslās robežas starp piedienīgo un vulgāro.

Tērpu ziņā par īstu sensāciju šoreiz kļuva Mailija Sairusa, kurai bija uzticēta arī pasākuma vadīšana – kā vēsta ārvalstu mediji, viņa ceremonijas laikā nomainījusi 11 tērpus un katrs no tiem bija piedauzīgāks par iepriekšējo.

Ar iespaidīgiem tērpiem, kas atsedz krūtis vai citas ķermeņa daļas, sanākušos priecēja arī Rita Ora, popmūzikas princese Britnija Spīrsa un citas daiļavas, un arī starp tām dāmām, kuras nebija spiedušas uz plikumu demonstrēšanu, bija daudz stila pērļu.

Gana lielu fotogrāfu uzmanību ierasti baudīja dziedātāja Nikija Mināža, kura savas kārdinošās auguma formas bija izvēlējusies izrādīt pieguļošā zeltītā tērpā, kas maz ko atstāja iztēlei.

Protams, daudzi ar nepacietību gaidīja amerikāņu televīzijas šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas ierašanos – tā kā arī otrā bērniņa gaidībās nevairās izrādīt dabas dotos un mākslīgi uzlabotos labumus, daudzi bija aizturējuši elpu patīkamās priekšnojautās, bet šoreiz Kima augumu slēpa zem brīva piegriezuma ietērpa, skatieniem atsedzot ieplaku starp krūtīm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!