Foto: DELFI

Pirms diviem gadiem latviešu politiķis Ivars Godmanis apņēma par sievu Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni (abi attēlā), un kopš kļūšanas par precētu sievieti kardināli mainījies iekšlietu struktūru darbinieces stils.

Lai gan savulaik Pētersone sarunā ar DELFI Izklaidi noraidīja pieņēmumu, ka viņa kļuvusi sievišķīgāka mīļotā vīrieša dēļ, nesen viņa intervijā žurnālam Santa atklājusi, ka stila maiņu tomēr ietekmējis Godmanis, kā arī jaunais attiecību statuss.

"Mana attieksme pret ārējo izskatu, protams, mainījās līdz ar pastiprināto sabiedrības interesi par mani, kad nāca atklātībā manas attiecības ar Ivaru. Agrāk domāju - visiem patīku tāda, kāda esmu. Un visiem jāmīl mani tādu, kāda esmu. Diemžēl žurnālu momentfotogrāfijās ne katrs spēja novērtēt manu jauko dabu," smejoties žurnālam atzinusi Pētersone. 

Viņa godīgi pastāstījusi, ka nav pareiza dzīvesveida un ēšanas paradumu piekopēja un ka viņai garšo arī "traģiskie ceptie kartupeļi", tomēr viņa ir apņēmības pilna kādreiz šo netikumu koriģēt un arī vairāk pievērsties fiziskām aktivitātēm.

Tā kā Pētersones māsa uzņēmusies vadīt skaistumkopšanas salonu, sieviete regulāri tur apmeklē gan dažādas masāžas, gan citas procedūras, bet, stāstot par ģērbšanās stila maiņu, Ilze nav slēpusi - tajā liels nopelns ir viņas vīram.

"Spilgtākas krāsas manos tērpos parādījušās, jo vīram patīk piesātinātas krāsas. Izrādās, ka tajās jūtos ļoti labi. Turklāt Ivaram patīk, ka staigāju kleitās, un es atbildu: nav problēmu. Veikalos tās kopā izvēlamies, un šāda piekāpšanās mazai vīra iegribai ir tikai uz labu.

Vadītāja esmu darbā, mājās ļauju, lai kāds kaut ko izlemj manā vietā," intervijā žurnālam Santa atzinusi Godmaņa sieva un nav slēpusi, ka ir patīkami saņemt komplimentus un uzslavas arī no citiem vīriešiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!