Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Lielbritānijas matu transplantācijas centra Crown Clinic Mančestrā pasūtījuma sociologi veikuši aptauju, lai noskaidrotu, kurš no slavenajiem Holivudas vīriešiem visskaistāk prot novecot.

Šī topa pirmajā vietā ierindots 53 gadus vecais Holivudas siržu lauzējs Džordžs Klūnijs (attēlā), kurš vienmēr principiāli atteicies krāsot savus sirmojošos matus un pret novecošanu attiecas vairāk nekā mierīgi.

"Klūnijs ir cienījams uzvarētājs. Viņš jau divdesmit gadus ir seksa simbols. Viņš bez jebkāda satraukuma pārdzīvojis pusmūža vecumu un joprojām izskatās iekārojams - gluži kā seriāla Ātrā palīdzība laikā," komentējis centra ķirurgs Aslims Šahmalahs.

Topa otrajā vietā ierindojies 50 gadus vecais Breds Pits, kurš pirms dažām dienām apprecējās ar Andželīnu Džoliju, bet trešais ir Džonijs Deps - cilvēks, kura izskats, šķiet, nav mainījies pēdējo 20 gadu laikā.

Tālāk seko Džeimsa Bonda lomas atveidotājs Daniels Kreigs, Hjū Džekmens, Mets Deimons, Metjū Makonahijs, Vils Smits, Šons Pens, bet desmitnieku noslēdz Kolins Fērts.

Topa sastādīšanā piedalījās vairāki desmiti tūkstoši britu vīriešu un sieviešu, kuriem tika piedāvāts izvēlēties "labāko novecotāju" starp populāriem vīriešiem, kuri jau sasnieguši 40 gadu vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!