Janvāra vidū pašmāju medijus pāršalca vēsts, ka slavenāko un nenoliedzami arī ekstravagantāko Rīgas ielu muzikantu Mārtiņu Gricmani (attēlā) piemeklējušas pamatīgas veselības problēmas un sākusi pūt viņa kāja. Tagad tapis zināms, ka mākslinieks uzsācis ārstēšanās procesu.

Gricmanim laika gaitā izveidojusies veiksmīga sadarbība ar interneta televīzijas EdartTV pārstāvjiem, kuri ne tikai par ekstravaganto Rīgas ielu muzikantu pavēstījuši arī pārējai Latvijai, bet vairākkārt viņam palīdzējuši pārvarēt dažādas ikdienišķas likstas.

Jau vēstīts, ka EdartTV pārstāvji janvāra vidū izveidoja sižetu, kurā pastāstīja, ka Mārtiņu piemeklējušas veselības problēmas, taču viņš no palīdzības atteicās, apgalvojot, ka sadakterēs sevi pats, turklāt, viņam palīdzot arī Dievs.

Šo divu nedēļu laikā nekādi redzami uzlabojumi nav notikuši, un ielu muzikanta kāja joprojām izskatās visai bēdīgi - infekcija turpina izplesties. Tiesa, par spīti tam, Gricmanis joprojām nav pierunājams doties pie ārstiem, jo viņš uzskata, ka tie viņu mēģinās ievietot "psihenē".

Tā vietā ielu muzikants ņēma talkā alveju un pats nodemonstrēja, kā pareizi ārstēt pūstošo kāju. Pēc tam, kad Centrāltirgū bija iegādāts šis ārstnieciskais augs, Gricmanis devās uz savu iecienīto Zelta zivtiņas tuneli, kur arī veica visu procesu.

Smērēdams alvejas sulu uz slimās kājas, ekstravagantais muzikants arī paskaidroja, ka audi sāks atjaunoties jau pēc minūtes, bet pilnībā kāja būs sadziedēta aptuveni pēc viena vai diviem mēnešiem.

Tāpat viņš arī neslēpa, ka neveselās kājas dēļ nācies noliet asinis, jo kādā ārstniecības iestādē Sarkandaugavā viņam pretlikumīgi un ar varu ievadītas zāles, taču, par spīti savai kaitei, Mārtiņš joprojām nesavtīgi turpina palīdzēt arī citiem - viņš atklāja, ka nesen kādam jocīgam puisim "iedevis jaunas šūnas", lai viņš kļūtu normāls.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!