Foto: DELFI

Jaunās dziedātājas Ievas Sutugovas (attēlā) efektīgais skatuves tēls, noslēdzoties Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināliem, brīžiem tika apspriests vairāk nekā meitenes iespaidīgās vokālās prasmes.

Kā izrādās, ikdienā jaunā skatuves māksliniece, kas koncertos nereti redzama, iejūtoties pavedinošas un kaislīgas sievietes lomā, labprātāk gan izvēlas dabisku izskatu, un arī meitenes sievišķīgās auguma formas ir dabas dotas.

"Ikdienā, īpaši vasarās, kosmētiku nelietoju gandrīz nemaz. Izņēmuma gadījumos, ja kaut kur jāiziet, uzkrāsoju skropstas. Uzskatu, ka sejai un ādai ir jāelpo, un, ja visas poras tiks aizdambētas ciet, tad no skaistuma un veselīguma vairs nebūs ne miņas.

Esmu bieži dzirdējusi no sava vecuma meitenēm sūdzības, ka jākrāsojas tāpēc, ka, redz, metoties tās "drausmīgās pumpas". Bet tad jājautā - kāpēc tad tās "drausmīgās pumpas" sāk mesties?

Uzskats, ka ar dekoratīvo kosmētiku un defektu aizkrāsošanu var uzlabot sejas ādu, manuprāt, jau pašā saknē ir nepareizs," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sutugova.

Taujāta, kā jaunā dziedātāja sevi uztur formā ikdienā, meitene nosmej, ka pie fiziskajām aktivitātēm īpaši nepiedomā, tomēr uzsver veselīga un aktīva dzīvesveida nozīmīgumu.

"Mana pirmā un galvenā sportiskā aktivitāte ir skraidīt pa pilsētu no vienām darīšanām uz otrām. Vēl pavasaros un vasarās ļoti daudz braucu ar riteni.

Tās arī ir manas galvenās fiziskās aktivitātes, jo, lai gan tas, protams, nav nekāds attaisnojums, ikdienā esmu diezgan aizņemta un, jāatzīst, arī samērā slinka, lai apmeklētu sporta zāli.

Tāpēc vienkārši izvēlos dzīvot aktīvu dzīvesveidu. Un vēl viens mans jaunatklājums, ko esmu pēdējā laikā ļoti iecienījusi, ir joga," atklāj Sutugova.

Tāpat jaunajai dziedātājai ir savi paņēmieni, kā nekavējoties uzlabot noskaņojumu un likt atplaukt sievišķībai.

"Lai justos sievišķīgi un labi arī tajās dienās, kad priecīgais noskaņojums nav jūtams jau uzreiz pēc pamošanās, lieti noder ērtas augstpapēžu kurpes un kāda jauka kleitiņa. Manuprāt, šai kombinācijai būtu jābūt katras sievietes garderobē, un arī mana vājība ir tieši kleitas un kurpes," nosaka Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!